Pearl Jam kreću na svjetsku turneju

Piše:
subota, 1.2.2003. 15:10
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Pearl Jam kreću na svjetsku turneju

PEARL JAM kreće na američku turneju koja je ujedno početak njihove svjetske promotivne turneje posljednjeg albuma «Riot Act». Album je objavljeno u studenom, debitirao je na petom mjestu Billbordove liste albuma, prodavši se do sada samo u Americi u preko 400 000 primjeraka.

Prvo stage uprikazanje Pearl Jam-a dogodit će se 08. veljače u Brisbaneu u Australiji. U nastavku bend će održati deset nastupa nakon čega će uslijediti pet dana svirke po Asii prije njihovog iskrcavanj na američki kontinent.

U SAD-u će, počevši s Denverom, 49 gradova biti počašćeno svirkom ove kultne grupe. Svaki live nastup imat će svoj službeni Bootleg, dvostruki CD u Limited Edition.

Za razliku od posljednjih bootlega iz 2000 ovi neće biti dostupni u dućanima nego će ih se moći nabaviti/naručiti putem web stranica: http://www.pearljam,com, http://www.tenclub.net , http://www.pearljambootlrgs.com.
Svaki koji bude naručio ova izdanja imat će također mogućnost i downloadanja nastupa sat vremena nakon njegova službenog završetka.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije