Penelope Cruz nakon Sarajeva i Korčule film nastavila snimati u Rimu, i dalje izbjegava medije

KLJUČNI PODACI
  • Odsjeli su u hotelu podalje od centra grada kako bi imali mira od predstavnika medija
  • Ne idu na ručkove i večere u restorane, ne daju izjave i intervjue, a jedini pozivi koje prihvaćaju su oni u domove njihovih filmskih kolega
Piše: I.M.
srijeda, 12.10.2011. 10:10
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Penelope Cruz nakon Sarajeva i Korčule film nastavila snimati u Rimu, i dalje izbjegava medije

Foto: JLP

NAKON što je dio scena svog novog filma "Venuto al Mondo" snimila u Sarajevu i na prekrasnom hrvatskom otoku Korčuli, glumica Penelope Cruz sa snimanjem je nastavila u Rimu. Kako prenose talijanski mediji, na snimanju je i dalje prate suprug Javier Bardem i sinčić Leo, a odsjeli su u hotelu podalje od centra grada kako bi imali mira od predstavnika medija. Ne idu na ručkove i večere u restorane, ne daju izjave i intervjue, a jedine pozive koje prihvaćaju su oni iz domova njihovih filmskih kolega.

Penelope je u Rimu snimala i prije nekoliko tjedana, ali tad je radila na novom filmu Woodyja Allena "Bop Decameron". Snimanje scena "Venuto al Monda" u Italiji bi trebalo biti završeno 26. listopada. Filmska priča bazira se na romanu talijanske književnice Margaret Macantini, a vezana je uz rat u Bosni i Hercegovini. Penelope Cruz u filmu redatelja Sergija Castellitta glumi udovicu koja nakon rata dolazi u Sarajevo kako bi svom sinu pokazala grad u kojemu je rođen njegov otac.