PETA oštro napala Jessicu Simpson: Svinje ne spadaju u njezin želudac

Piše:
srijeda, 24.2.2010. 14:29
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

PETA oštro napala Jessicu Simpson: Svinje ne spadaju u njezin želudac

Tekst: A.M.
Foto: JLP

LIJEPA Jessica Simpson na svom Twitter profilu napisala je da želi kupiti svinju, na što su oštro reagirali Prijatelji životinja. "Razmišljam o tome da kupim svinju. Znači li to da moram prestati jesti svinjetinu?", napisala je Jessica na Twitteru, što je izazvalo bijes PETA-e koja tvrdi da ne bi bilo u redu da pjevačica ima svinju za kućnog ljubimca, a da u isto vrijeme koristi kožu svinje za svoje modne komade.

"Svinje, koje su pametnije od pasa i puno osjetljivije na bol i stres, ne spadaju u želudac Jessice Simpson ili da ih ona nosi okolo poput nekakvog modnog dodatka", komentirala je PETA kojoj Jessica još uvijek nije odgovorila.

Baš kao što nema sreće kada su u pitanju svinje, Jessica je nedavno imala tragediju s maltezericom Daisy, koju je zaklao kojot u dvorištu njezine kuće. "Kupit ću si novog psića, sigurna sam da bi to željela i moja pokojna kujica Daisy", izjavila je tada Jessica koja je tvrdila da je njezina maltezerica lezbijka jer se najčešće družila s kujicom iz susjedstva.