Pipsi na turneji po Velikoj Britaniji

Piše:
nedjelja, 1.2.2004. 17:32
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Pipsi na turneji po Velikoj Britaniji

GRUPA Pipschips&videoclips odsvirat će početkom ožujka tri koncerta u Velikoj Britaniji na kojima će publici predstaviti svoj rad, ponajprije pjesme s posljednjeg albuma «Drveće i rijeke».

«The Spitz», London – 4. i 5. ožujak
Londonski klub «The Spitz» na glasu je kao otmjeniji klub, veoma širokog glazbenog usmjerenja, od rocka preko jazza do world musica i elektronike, a svojevremeno su u njemu nastupili poznati izvođači poput Goldfrapp i Turin Brakes.. Kapaciteta otprilike 300 ljudi udomit će Pipse u četvrtak 4. i petak 5. ožujka s početkom oko 21 sat te uz cijenu ulaznice od respektabilnih 10 funti.

Zanimljivo je i spomenuti da će predgrupa biti DJ/VJ kolektiv «Eclectic Method» (www.eclecticmethod.net) koji će puštati glazbu i projekcije napravljene od videospotova Pipsa. Više na www.spitz.co.uk

«Spilsby Theatre», Spilsby – 6. ožujka
U koncertno veoma aktivnom prostoru smještenom u pitoreskom gradiću Spilsbyju Pipsi će da nastupiti 6. ožujka u 20 sati s cijenom ulaznice od 6 i 7,5 funti.

Bogat program kazališta u Spilsbyju sadrži mnogo koncerata – od klasičnog rocka do world musica – i različitih predstava
www.spilsby.info/theatre.htm


Sva tri koncerta bit će najavljena u britanskim medijima poput The Wire-u, Time Out-u te na BBC-u, radio stanici Resonance FM te nekolicini studentskih radija. Uspostavljen je kontakt i s udruženjem hrvatskih studenata u Velikoj Britaniji (www.csypn.org.uk) koji će pomoći u promociji.

«Generalne probe» uoči odlaska u Veliku Britaniju Pipsi će imati u Zagrebu (3.2., Gavella), Puli (6.2., Uljanik) i Osijeku (18.2., Dječje kazalište).

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije