Pjesma puna psovki na vrhu engleske Top liste

Piše:
ponedjeljak, 19.4.2004. 09:14
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Pjesma puna psovki na vrhu engleske Top liste MLADI Amerikanac Eamon pronašao je novi recept za nagli glazbeni uspjeh kada je u svoju pjesmu "Fuck - I Dont Want You Back" ubacio čak 27 puta glagol "je..nje".

Pjesma se može slušati samo u originalu jer je u cenzuriranoj verziji na američkim radio postajama i MTV-u izgubila svoj smisao.

Eamon je svoj prvi album natrpao sličnim pjesmama s naslovima "Volim kurve" i "Skini mi se s ku..a", a svoj najveći hit napisao je još prije tri godine želeći se osvetiti djevojci koja ga je napustila.

Njegova mama koja mu je inače u usta trpala papar kada bi psovao ostala je zaprepaštena, ali otac mu je predvidio uspjeh i brdo love.

Lako se može dogoditi da mladiću iz Velike Jabuke ovo bude jedini hit u karijeri, ali on je već ispunio svoje snove i najveće priznanje su mu riječi njegovog idola Jay-Za koji je pohvalio njegovu pjesmu kao "odlično sranje".

Ovo ipak nije rekord u broju psovki u jednoj pjesmi jer je 1996. godine grupa "The Super Furry Animals" u singlici "The Man Dont Give a Fuck" koristila riječ "fuck" čak 48 puta.
Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije