Plavuša optužila Beckhama za milovanje po guzi

Plavuša optužila Beckhama za milovanje po guzi
VEĆ SU pomalo zaboravljena "priznanja" Rebecce Loos i Sarah Marbeck da su spavale s bogatim nogometašem, a javila se nova ljepotica s pričom o "nevjernom Davidu".

29-godišnja Gaynor Morgan nije uspjela zaraditi lovu kao članica jednog ženskog banda pa se nada proslaviti i obogatiti kao spisateljica.

Napisala je knjigu "Pravi David Beckham, intimna biografija" jer zna da se dobro prodaje sve što je vezano uz nogometnu zvijezdu svjetskih razmjera.

U njoj opisuje kako se prije tri godine našla na proslavi Božića s nogometašima "Manchester Uniteda" kada joj je prišao njen idol i uz napomenu da je već odavno promatra počeo milovati po guzi.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gaynor navodi da "ono što se dalje događalo treba ostati tajna između nje i Beckhama" ali priznaje da su ga od nje brzo odvukli njegovi suigrači.

David, čija je žena Victoria u to vrijeme bila trudna, već je pozvao odvjetnike i najavio tužbu jer "ne želi više dopuštati nikakve laži o sebi i svojoj porodici."

Svojevremeno je najavio i tužbe protiv Rebecce i Sarah, ali se čini da je zbog nekih njihovih navodnih dokaza o njegovoj nevjeri ipak odustao od njih.

Žrtveno janje mogla bi ispasti Gaynor, majka 11-godišnjeg sina, koja bi lovu zarađenu od knjige morala prebaciti na račun bogatog šminkera.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara