Pliva nastavlja uspješnu web kampanju s novom stranicom - Plivitc.com

Piše:
petak, 27.2.2004. 17:46
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Pliva nastavlja uspješnu web kampanju  s novom stranicom - Plivitc.com

NAKON vrlo uspješnog i višestruko nagrađivanog Internet portala PLIVAzdravlje.hr, Pliva se odlučila za web prezentaciju jednoga lijeka - poznatog Plivinog nadomjestka vitamina C Plivit C, i to na adresi www.plivitc.com.

Gotovo svima je poznato da je vitamin C neophodan za zdrav život čovjeka, ali su mnogo manje poznate mnogobrojne koristi od vitamina C te njegov učinak i djelovanje na velik broj medicinskih stanja i bolesti. Poznato je da vitamin C pomaže kod gripe i prehlade ili ojačava imunitet organizma, no manje se zna o njegovom djelovanju na srčane bolesti, bronhitis, astmu, visoki kolesterol, oporavak od ozljeda i zarastanje rana ili pak prevenciju raka. Online prezentacija Plivita C detaljno će vas upoznati sa ovakvim i svim ostalim detaljima vezanim uz vitamin C i njegovo djelovanje.

Većina ljudi kroz prehranu ne uzima dovoljnu količinu vitamina C. Upravo zato potrebno ga je nadomjestiti na druge načine. Uzimanjem Plivita C, u potpunosti se zadovoljavaju sve dnevne potrebe za vitaminom C. Internet prezentacijom Plivita C, Pliva posjetitelje svojih stranica želi upoznati s ovim važnim nutrijentom i odgovoriti na mnoga pitanja o vitaminu C.

Saznat ćete što je vitamin C i kakve su koristi od njegovog uzimanja. Naučit ćete sve o dnevnim potrebama za vitaminom C ovisno o životnoj dobi te o posljedicama manjka ili viška vitamina C. Mnoge zanimljivosti vezane uz otkriće i djelovanje vitamina C zaokružuju cjelinu prve ovakve prezentacije u Hrvatskoj.

Dodatna vrijednost prezentacije su njeni interaktivni sadržaji. Interaktivni kalkulator odnosa između voća i povrća i Plivita C na slikovit i zabavan način pokazat će vam koliko vitamina C vaš organizam dobiva uzimanjem određenih namirnica u odnosu na jednu tabletu Plivita C. Uz interaktivni kalkulator ponuđena je i Flash igra, uz koju ćete se zabaviti, ali i naučiti o količini vitamina C u pojedinim namirnicama.

Za sve posjetitelje Plivit C portala organizirana je i nagradna igra s vrijednim nagradama. Ukoliko točno odgovorite na dva pitanja o vitaminu C i tako provjerite znanje stečeno pregledavanjem Plivit C portala, ulazite u krug natjecatelja za 6 atraktivnih nagrada – 6 kućnih kina Sanyo.

Pliva je kompanija koja je poznata po svojoj prisutnosti na Internetu te prepoznavanju značaja toga medija. Već spomenuti portal PLIVAzdravlje.hr po kvaliteti sadržaja i načinu prezentacije i interakciji s posjetiteljima već se nekoliko godina nalazi u samom vrhu, kako hrvatskih, tako i svjetskih Internet portala. Internet prezentacija Plivita C još je jedan korak u tom pravcu.