Počinje Thompsonova američka turneja

Piše:
petak, 2.11.2007. 18:40
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Počinje Thompsonova američka turneja

VELIKA Thompsonova turneja “Bilo jednom u Hrvatskoj” nastavlja se večeras u New Yorku, gdje započinje serija koncerata po Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi.

Čini se kako će i ova Thompsonova turneja biti uspješna s obzirom da su svi koncerti svjetske turneje već odavno rasprodani.

Dva dana nakon koncerta u New Yorku Marko Perković Thompson pjevat će za hrvatske iseljenike u Torontu, a 10. studenog u Chicagu u Hrvatskom Kulturnom Centru. Za 16. studenoga predviđen je koncert u Vancouveru, dok će posljednji koncert u okviru turneje biti održan 18. studenog u San Franciscu. Po povratku s američkog kontinenta turneja “Bilo jednom u Hrvatskoj” nastavlja se koncertima diljem Hrvatske i BiH.

Na internet stranicama Thompsonove turneje i dalje stoji kako će se koncert najavljen za nedjelju u Torontu održati u dvorani Koolhause, no kanadski su mediji jučer objavili kako će se koncert održati na tajnoj lokaciji. Dosta Indexovih posjetitelja javilo nam se danas i tvrde kako su to gluposti te da će se koncert održati kako je i planirano.