Pogledajte editorijal kojeg je Lady Gaga snimila za Vogue: Je li stvarno "kraljica ljepote"?

KLJUČNI PODACI
  • Danas ova 24-godišnjakinja samu sebe smatra "sjajnom performericom, talentiranom zabavljačicom, jednim od najvećih vokala na sceni te sjajnom kantautoricom"
  • "Neću reći i da sam jedna od najboljih plesačica, ali sam stvarno dobra u onome što radim"
Piše: I.M.
četvrtak, 10.2.2011. 08:58
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Pogledajte editorijal kojeg je Lady Gaga snimila za Vogue: Je li stvarno "kraljica ljepote"?

Foto: Vogue

"U ŠKOLI su me zafrkavali zbog `zečjih` zubi, a sad sam prava živa Vogueova kraljica ljepote", napisala je Lady Gaga na svom Twitter profilu ispod naslovnice američkog Voguea za mjesec ožujak. Je li tome doista tako, možete i sami prosuditi pregledom konačno objavljenog editorijala kojeg je kontroverzna pjevačica za prestižni modni časopis snimila pred objektivom poznatog fotografa Marija Testina.

U intervjuu je Lady Gaga kazala kako je kao malena bila "čudno, glasno dijete koje je moglo sjesti za pianino i `ubiti` Beethovenovo djelo". Danas ova 24-godišnjakinja samu sebe smatra "sjajnom performericom, talentiranom zabavljačicom, jednim od najvećih vokala na sceni te sjajnom kantautoricom". "Neću reći i da sam jedna od najboljih plesačica, ali sam stvarno dobra u onome što radim. Mislim da je dobro imati samopouzdanja", zaključila je Gaga.