Pogledajte kako će izgledati majmuni u novom "Planetu majmuna"

KLJUČNI PODACI
  • Kvaliteta specijalnih efekata nije ni bila upitna jer riječ je o timu oskarovaca zaduženom za efekte u filmovima kao što su "Avatar" i "Gospodar prstenova"
  • Radi se o redateljskom pothvatu relativno nepoznatog Ruperta Wyatta
Piše: Hrvoje Marjanović
utorak, 12.4.2011. 07:52
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Pogledajte kako će izgledati majmuni u novom "Planetu majmuna"

Screenshot: Youtube

NAJNOVIJI projekt Jamesa Francoa, jednog od najzaposlenijih ljudi u Hollywoodu, naišao je na kritiku zbog pretjerano kompliciranog i načelno bezveznog naslova "The Rise of the Planet of the Apes", ali ako je suditi prema najnovijem video zapisu, malo će ga tko kritizirati zbog specijalnih efekata. Iako je riječ o izuzetno kratkom clipu, kristalno je jasno da je riječ o odlično odrađenom poslu.

Naravno, kvaliteta specijalnih efekata nije ni bila upitna jer riječ je o timu oskarovaca zaduženom za efekte u filmovima kao što su "Avatar" i "Gospodar prstenova". Radi se o redateljskom pothvatu relativno nepoznatog Ruperta Wyatta, a u glavnim će se ulogama pojaviti James Franco ("127 sati") i Andy Serkis (Gollum iz "Gospodara prstenova"). Radnja je smještena u sadašnjost i uvodi nas u katastrofu koja je zadesila Zemlju i pretvorila je u Planet majmuna koji smo vidjeli u izvorniku iz 1968. Više informacija možete pronaći na službenoj stranici, a "Rise of the Planet of the Apes" s prikazivanje počinje u osmom mjesecu.