Pogledajte kako Lindsay Lohan stoje lisice na rukama: LiLo "zabušava", a sutkinja gubi strpljenje

KLJUČNI PODACI
  • S jučerašnjeg sudskog saslušanja je s lisicama na rukama odvedena u pritvor jer nije kako treba izvršavala dio kazne koji se odnosio na društveno koristan rad
  • Ovog puta se izvukla uz jamčevinu od 100.000 dolara
Piše: I.M.
četvrtak, 20.10.2011. 14:59
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Pogledajte kako Lindsay Lohan stoje lisice na rukama: LiLo "zabušava", a sutkinja gubi strpljenje

Foto: AFP

OD NEKADAŠNJE holivudske slatkice, postala je propala glumica i kriminalka. Uporno ignoriranje sudskih odredbi posrnuloj Lindsay Lohan ne ide nimalo u korist. S jučerašnjeg sudskog saslušanja je s lisicama na rukama odvedena u pritvor jer nije kako treba izvršavala dio kazne koji se odnosio na društveno koristan rad, već su je izbacili iz Centra za žene. Sutkinji LiLo očigledno nije nimalo mila, jer je u sudnici iskomentirala: "Kršenje za kršenjem sudskih odredbi...".

Lohanici je ovog puta određena jamčevina u izosu od 100.000 američkih dolara, koju je odmah i platila kako bi je pustili iz pritvora. Sutkinja je posrnuloj glumici naredila da do idućeg saslušanja, koje će biti u studenom, mora odraditi najmanje 16 sati od cjelokupne kazne društvenog korisnog rada u gradskoj mrtvačnici, koja iznosi 120 sati. Ukupno LiLo društvu mora odslužiti 480 sati, a gdje će odrađivati ostatak kazne zasad nije objavljeno. Ogluši li se ovog puta na sudske odredbe, LiLo bi nakon idućeg saslušanja mogla iza rešetaka završiti na malo duži period.