Porrasturvat - gurnite superheroja niz stepenice

Piše:
nedjelja, 1.2.2004. 18:29
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Porrasturvat - gurnite superheroja niz stepenice

ZBOG velike popularnosti igara "Smack the Pingu" i "Mystery Of Time And Space", o kojima smo pisali na ovom istom mjestu, donosimo vam još jednu, ništa manje neobičnu igru.

Igru neobičnog imena "Porrasturvat" i još neobičnijeg sadržaja osmislila je ekipa finskih programera još "davne" 2002, ali puno surfera vjerojatno ne zna za nju. Internet stranica finske programerske ekipe, na kojoj možete skinuti dotičnu igru (kao i još par zanimljivih stvari), nalazi se na adresi http://taat.fi/taat.

Priča igre kaže: Legendarni superheroj Spector (?, op.a.) ne može otpisati od poreza štetu koju je nanio gradu spašavajući isti, osim ako ne dokaže da je u procesu i sebi nanio teške ozljede. Tu na scenu stupate vi, koji nesretnog Spectora morate gurnuti niz stepenice i to tako da mu nanesete najveće moguće ozljede, pri čemu se težina ozljede mjeri automatski pri padu niz stepenice.

Igrač bira u koji će dio tijela i pod kojim kutem gurnuti Spectora, kao i silu koju će pri tome primjeniti. Kad postavite sve parametre, kliknite na "dismount" i u miru pogledajte pad niz stepenice.

Zvuči prilično jednostavno, ali u igri u kojoj možete vrlo precizno mijenjati tri parametra koju utiču na konačni rezultat postoje bezbrojne kombinacije, što igru čini prilično zanimljivom - naravno ako se ne grozite same ideje guranja virtualnog lika niz stepenice.

Pad na glavu s velike visine donijet će vam puno više bodova od pada na npr. ruku, pa treba pažljivo odabrati sve parametre ako želite postići visok rezultat.

Uživajte!

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije