Pošteni nalaznik vratio torbu s nakitom vrijednim 110.000 dolara

Piše:
subota, 21.1.2006. 09:16
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Pošteni nalaznik vratio torbu s nakitom vrijednim 110.000 dolara JEDAN je dobri Samarićanin iz Melbournea pronašavši žensku torbicu u kojoj su se nalazili novac i nakit u vrijednosti od oko 110.000 dolara na jednom parkiralištu, vlasništvo vratio njezinoj vlasnici, odnosno predao policiji, izvijestila je u subotu policija u tome gradu.

Torbu s vrijednostima žena je zaboravila, nakon što ju je odložila na automobil na jednom melburnskom parkiralištu. U njoj su se nalazile zlatne ogrlice, prstenje, narukvice i privjesci te prilična svota novca, izvijestila je policija.

"Dobri Samarićanin odlučio je vratiti torbu vlasnici. Osoba koja ju je izgubila bila je očajna kad nam se javila, ne vjerujući da će joj je itko vratiti", rekao je glasnogovornik policije.

"Ne mogu vjerovati. Iznimno sam zahvalna osobi koja mi je vratila torbu i sve što je bilo u njoj", rekla je presretna vlasnica za lokalni radio. Nije objavljeno je li pošteni nalaznik, koji je želio ostati anoniman, dobio neku nagradu u znak zahvalnosti.