Prodaju se osobne stvari Paris Hilton

Piše:
srijeda, 24.1.2007. 11:23
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Prodaju se osobne stvari Paris Hilton

Posjetitelji željni sočnih detalja iz privatnog života Paris Hilton moraju platiti 40 dolara mjesečno kako bi dobili kompletni uvid u razne pikanterije, koje uključuju čak i audio zapise telefonskih razgovora u kojima s raznim celebrityima ogovara druge kolege.

Vlasnica stranice, Bardia Persa, do njenih stvari došla je krajem prošle godine otkupivši ih od osobe koja je "pročešljala" skladište u Los Angelesu u kojem je Paris nakon selidbe zaboravila mnoge osobne sitnice.

Site sadržava i video snimke Paris kako konzumira "ilegalne supstance", kako se kupa, pjeva, čak i brije noge. Čini se da razmažena bogatašica ima potrebu snimati svaki svoj pokret, a o snimkama kasnije ne vodi računa, pa svjetska javnost svako malo dobije uvid u njezinu najdublju intimu.

Odvjetnici Paris Hilton navodno namjeravaju zakonskim putem spriječiti daljnje raspačavanje njenih privatnih stvari, no upućeni tvrde kako tu pravnu bitku neće dobiti, a ako je i dobiju, bit će prekasno, jer će sve završiti u rukama znatiželjnih obožavatelja po cijelom svijetu.

D.K.