Producent serije "Glee" zabranio glumcima seks u prikolicama, jer su to prečesto radili

Piše:
srijeda, 23.6.2010. 07:53
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Producent serije "Glee" zabranio glumcima seks u prikolicama, jer su to prečesto radili

Tekst: N.Š.
Foto: JLP

PRODUCENT jedne od najpopularnijih američkih serija "Glee" bio je prisiljen zabraniti seks na setu, jer su brojne veze među mladim glumcima narušile disciplinu na snimanjima. Ryan Murphy, autor i producent ove glazbene serije, morao je odrediti stroga pravila među kojima je i zabrana seksa u prikolicama za glumce te zabrana romantičnih veza na setu. Rekao je da se često osjeća "kao otac" na snimanjima, jer potiče mlade glumce da budu profesionalni i ne povode se za svojim nagonima.

Osjeća se kao da im je otac

Navodno su odnosi među njima potpuno izmakli kontroli, što uvelike utječe na posao. "Hodao sam s ljudima s kojima sam radio, kad si na setu 18 sati dnevno, to je normalno. Ali imam jedno pravilo: nemojte to raditi u vašoj prikolici. To su pravilo prekršili mnogo puta", rekao je Murphy za Heat Magazine ne želeći navesti imena glumaca koji su se upuštali u takve aktivnosti. Producent je progovorio u javnosti nakon što su glumci iz serije, Jenna Ushkowitz i Kevin McHale, snimljeni u jednom londonskom noćnom klubu te na plaži u Monacu gdje su izmjenjivali nježnosti.

Serija "Glee" stekla je gotovo kultni status u Americi već u prvoj sezoni prikazivanja koja je počela 2009. godine. Radnja je smještena u mali američki gradić i prati lokalni, školski zbor. Dosad su u seriji izvedene pjesme brojnih izvođača poput Madonne, Rihanne, Ushera, Beyonce, Lady Gage, a nedavno je i bend Coldplay dao dopuštenje da se u program uvrste i njihove pjesme. Obrade popularnih hitova iz serije "Glee" prodaju se u milijunima primjeraka, a prošle je godine glumačka ekipa imala 25 singlova na Billboardovoj ljestvici Hot 100.