"Cola" okrenula novu stranu života

Piše:
utorak, 18.7.2006. 13:53
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

"Cola" okrenula novu stranu života

JUČERAŠNJIM prikazivanjem televizijskog spota "Tvornica radosti" na svim hrvatskim nacionalnim televizijskim postajama, krenula je nova višegodišnja marketinška kampanja Coca-Cole - Dobro došli na Coca-Cola stranu života!

Coca-Cola ljude čini sretnijima, osvježava i poziva ih sve da žive na pozitivnoj strani života - to je poruka koja stoji iza globalne kampanje pod nazivom "Dobrodošli na Coca-Cola stranu života", koja je upravo pokrenuta u Hrvatskoj.

"Živimo u svijetu u kojem svaki dan činimo mnogo izbora, a Coca-Cola nadahnjuje ljude da se u takvim izborima odluče za pozitivne vrijednosti. Nova kampanja poziva ljude da unesu pozitivizam u život, budu spontani, slušaju svoje osjećaje i promatraju svijet u svim bojama." - izjavila je Gordana Mašek, voditeljica marke proizvoda Coca-Cola za Hrvatsku.

U Hrvatskoj će od danas biti u prodaji Coca-Cola u boci od 0,5 litre, koja će biti presvučena u prigodne omote. Najavljena je i posebna akcija za pakiranja od četiri dvolitrene Coca-Cole, za čiju će kupovinu svaki kupac na poklon dobiti i sjenilo za automobil.