"Dino se ne drogira, posrijedi je obični senzacionalizam"

Piše:
petak, 17.8.2007. 19:23
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

"Dino se ne drogira, posrijedi je obični senzacionalizam"

ESTRADA opet naveliko priča o navodnoj ovisnosti Dine Dvornika, a pjevač je i sam pridonio tračevima čudno se ponašajući na nedavnim koncertima. Što se točno događalo na Malom Lošinju, gdje je Dino navodno zaboravio tekstove vlastitih pjesama, te koliko ima istine u kuloarskim pričama, upitali smo osobu koja u obitelji Dvornik drži sve konce - Dinovu suprugu Danijelu, a s njezinim tvrdnjama složila se i "bad girl" Ella Dvornik.

"To su potpune neistine, glupo mi je uopće nešto komentirati po tom pitanju", rekla nam je Danijela Dvornik kad smo je upitali koliko istine ima u pričama da se Dino opet vratio starim porocima. Njegova supruga odlučna je u tvrdnji da se pjevač odavno više ne drogira, niti pije alkohol, a o njegovom nastupu na Malom Lošinju ispričala nam je potpuno drugačiju verziju od one koja kruži domaćim medijima. "Dino je nastupio na jazz festivalu, a na pozornici je zajedno s bendom izveo jam session. Oni su improvizirali, stvari su nastajale u hodu, na stageu i pred publikom, pa su neki dobili dojam kako ne zna tekst. Mediji su to, naravno, jedva dočekali da od nečega stvore priču", kaže Danijela.

"Takve nas laži nikad nisu uspjele uništiti"

Iako hit nije imao već (pre)dugo, Dino Dvornik i dalje je omiljeni izvođač diljem jadranske obale, pa je ovog ljeta, doznajemo, nastupao punom parom. Upravo u tome njegova kći, Ella Dvornik, vidi razloge eventualne dekoncentracije na pozornici. "Ja mislim da je to od umora, jer svaki dan putuje i nastupa. Ne vjerujem da se drogira, jednostavno zato što ga dobro poznajem, a to što pričaju okolo su obične gluposti. Takve nas laži nikad nisu uspjele uništiti, jer mi u obitelji dobro znamo što je istina, a što ne", odlučna je 17-godišnja Ella.

Nakon što su odlučili da više neće snimati reality show, koji je Dina, barem medijski, "vratio među žive", Dvornikovi su se okrenuli novom diskografskom projektu čije nastajanje, doznajemo, ide po planu. Ono što smo čuli od obitelji Dvornik potpuna je suprotnost "provjerenim informacijama" kojima raspolažu dežurni estradni tračeri, a jedino što im zaista može stati na kraj je odlična glazba i pregršt novih hitova koje uskoro očekujemo iz pera najvećeg domaćeg funky majstora.

D.K.
Foto: H.P.