"Kućanica" Nicollette prekinula zaruke s Michaelom Boltonom

Piše:
srijeda, 27.8.2008. 10:48
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

"Kućanica" Nicollette prekinula zaruke s Michaelom Boltonom

ZVIJEZDA popularne serije "Kućanice", 44-godišnja Nicollette Sheridan, prekinula je dvogodišnje zaruke i višegodišnju vezu sa 55-godišnjim pjevačem Michaelom Boltonom, potvrdila je njezina glasnogovornica. "Nicollette Sheridan i Michael Bolton sporazumno su prekinuli svoje zaruke i zahvaljuju se na vašem poštivanju njihove privatnosti", napisala je u službenoj objavi glasnogovornica glumice, Nicole Perna.

Bolton i Sheridan počeli su hodati 1992. godine i prekinuli pet godina poslije. Godine 2005. obnovili su svoju ljubav, nedugo nakon što je Nicollette prekinula sa tadašnjim zaručnikom Niklasom Soderblomom, da bi u svibnju 2006. godine objavili zaruke. "Nicollette i ja vrlo ozbiljno shvaćamo našu vezu. Ja sam jako predan, a ovo je vrlo posebno razdoblje u mom životu. Imam dobar osjećaj što se tiče budućnosti koju želim provesti sa Nicollette", rekao je Bolton u siječnju 2006. godine. Michael je priznati glazbenik koji je za svoj rad primio Grammyja, a prodao je više od 53 milijuna primjeraka svojih albuma sa hitovima poput "Time, Love and Tenderness" i "When a Man Loves a Woman".

Sheridan se proslavila ulogom Edie Britt u televizijskoj seriji "Kućanice", a zapamćena je i po ulozi u seriji "Knots Landing". I Nicollette i Michael već su prije bili u braku; ona je raskinula dvogodišnji brak sa glumcem Harryjem Hamlinom u ranim devedesetima, dok je Bolton bio oženjen za Maureen McGuire od koje se rastavio 1990. godine nakon petnaest godina braka.

K.H.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije