"Luzer" grupe Magazin premijerno u petak u novootvorenom Green Gold Clubu

Piše: Sponzorirani članak
srijeda, 7.12.2011. 12:21
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

"Luzer" grupe Magazin premijerno u petak u novootvorenom Green Gold Clubu

Foto: Ante Baranić/Cropix
 
JEDAN od najpopularnijih bendova u Hrvatskoj, splitska grupa Magazin koja je u zadnjih godinu dana oborila rekorde od svog postojanja, imat će čast među prvima otvoriti glazbeni program u novootvorenom Green Goldu Clubu.

U petak, 9. prosinca, od 21 sat Green Gold Club dočekuje grupu Magazin te sa sigurnošću možemo kazati kako vrhunske zabave i atmosfere neće nedostajati. "Sijamski blizanci", "Kemija", "Još se ne bi udala" i zadnja uspješnica "Maslačak" siguran su dio spektakularnog repertoara ove grupe koja sa svojom novom pjevačicom, lijepom Andreom Šušnjarom, u godinu dana osvaja same vrhove domaće scene.

Vrhunsku zabavu u Green Goldu Magazin će dodatno začiniti promocijom odnosno premijerom svog novog spota ali i singla "Luzer". Spot je prošli tjedan snimljen u Šibeniku a Andrea je snimanje opisala sljedećim riječima: "Obožavam razne kostime, make up, scenu itd. Jako sam kreativna pa volim i ove transformacije na setu. Snimali smo u jednom starom hotelu u Šibeniku gdje je temperatura bila kao u grobu pa sam se stvarno smrznula u tankoj haljinici".

Provjerite "Luzera" već u petak, u novootvorenom Green Goldu, koji je stvorio novu dimenziju noćnog Zagreba. Ulaz je naravno slobodan!