"Nicolas Cage bio je tako pijan da nije znao gdje mu je kuća tu večer kad je napao svoju ženu"

KLJUČNI PODACI
  • "Cage je bio vidno pijan, uhvatio je suprugu za ruku i počeo je vući u kuću za koju je on vjerovao da je njegova iako je to bila pogrešna adresa", izjavio je policajac
Piše: T.M.
ponedjeljak, 18.4.2011. 07:42
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

"Nicolas Cage bio je tako pijan da nije znao gdje mu je kuća tu večer kad je napao svoju ženu"

Foto: JLP

GLUMAC Nicolas Cage, koji je u subotu navečer priveden zbog narušavanja javnog reda i mira te obiteljskog nasilja, navodno je bio toliko pijan da večer kad je uhićen nije ni znao gdje mu je kuća.

"Cage i njegova supruga su se svađali na ulici. Tada ju je zgrabio za ruku i krenuo vući u kuću, točnije, na adresu za koju je vjerovao da je njegova. Par se nastavio svađati, a Nicolas je i dalje narušavao javni red i mir pa je nakon toga pokušao ući u taksi. Policajci su mu tad naredili da izađe iz taksija te ga priveli u postaju. Bio je vidno pijan", stoji u izjavi jednog od policajaca koji su bili na mjestu događaja.

Policajce je u subotu pozvao taksist koji je zatekao Cagea i suprugu kako se svađaju i natežu na ulici. Cage je pušten u nedjelju popodne uz jamčevinu od 11.000 dolara. Sa suprugom Alice Kim u braku je šest godina, a par ima i sina Kal-Ela.