"Seve puk´o ti silikon"

Piše:
utorak, 14.10.2008. 09:34
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

"Seve puk´o ti silikon"

SRPSKA Gazeta, u kojoj su nedavno krivo interpretirane izjave Nikoline Pišek, na zub je, čini se, uzela sve hrvatske zvijezde.

Naime, objavili su tekst pod naslovom "Seve puk'o ti slikon" u kojemu pišu kako su "Severini Vučković zakazali sifoni dok je pjevala u Operaciji Trijumf".

"Najatraktivnijoj hrvatskoj pjevačici dogodila se nezgoda na gala večeri Operacije Trijumf zbog koje je zamalo završila u Guinnesovoj knjizi rekorda kao prva osoba kojoj je pobjegla sisa", piše Gazeta opisujući zatim što se dogodilo: "Dok je u vjenčanici izvodila svoju pjesmu "Zdravo Marijo" Seve je uspjela držati sve konce u rukama - scenski pokret, moćan glas i mikrofon, sve osim svojih silikonskih grudi. One se nisu dale obuzdati".

"Jurile su malo lijevo, desno, a najviše uvis pa su se dežurni Milan Kalinić i Dragan Marinković Maca već postavili na strateške pozicije - da ih uhvate ako se, ne daj bože, razlete po studiju", ne staje Gazeta s vrijeđanjem Sevke.

"Međutim, kako su Sevine grudi ipak imale ograničen radijus kretanja, odskakale su i uvijek se vraćale na njena prsa, tako da za dodatnim intervencijama nije bilo potrebe. A možda ih je gazdarica tako dobro dresirala da kud god da krenu, uvijek nađu put do svog staništa!", napisala je autorica teksta Jana Ivanović zaključivši kako je vrijeme da "Seve opet posjeti plastičnog kirurga, jer njeni silikoni vape za remontom."

Severinin menadžer te je napise demantirao izjavivši za Slobodnu Dalmaciju kako je sve samo izmišljotina te da je Seve prirodna.

H.A.
Foto: Nova TV