"Više od 20 godina bila sam ljubavnica Raya Charlesa, tajno sam pobacila njegovo dijete"

KLJUČNI PODACI
  • Soto kaže kako su aferu započeli 1968. godine, unatoč činjenicu da su tad oboje bili u braku s drugim osobama
  • Ray Charles je tad bio u braku s Dellom, a Marci je, kao njegova velika obožavateljica, uspjela nagovoriti njegovog menadžera da im dogovori spoj na slijepo
Piše: I.M.
petak, 25.3.2011. 12:35
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

"Više od 20 godina bila sam ljubavnica Raya Charlesa, tajno sam pobacila njegovo dijete"

MARCI SOTO, Latina koja tvrdi da je više od 20 godina bila ljubavnica glazbene legende Raya Charlesa otkrila je u svojim memoarima "Ray i ja" kako je tajno pobacila njegovo dijete te kako je slavnog pjevača čak i potkradala.

Soto kaže kako su aferu započeli 1968. godine, unatoč činjenicu da su tad oboje bili u braku s drugim osobama. Ray Charles je tad bio u braku s Dellom, a Marci je, kao njegova velika obožavateljica, uspjela nagovoriti njegovog menadžera da im dogovori spoj na slijepo.

Tajnu vezu su godinama održavali, sve do 1997. godine, kad joj je dosadilo njegovo ženskarenje. Charles je navodno svojoj ljubavnici tijekom tih zajedničkih godina čak i podmirio troškove razvoda od njenog tadašnjeg supruga. Marci i Ray ponovno su stupili u kontakt 2004. godine kad se razbolio. Veći dio svog posljednjeg telefonskog razgovora proveli su jecajući.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije