Raskošnu vilu modnog kreatora naslijedila kujica Daisy

Piše:
petak, 21.1.2005. 14:48
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Raskošnu vilu modnog kreatora naslijedila kujica Daisy RASKOŠNU vilu Rudolpha Moshammera, ekscentričnog modnog kreatora koji je prošlog tjedna ubijen u Muenchenu, naslijedit će kujica Daisy, foksterijerka s dugim pedigreom, piše u petak dnevnik Bild.

Sve do smrti kujica će živjeti u vili u društvu novoga gazde, Andreasa K., zapravo vozača Rudolpha Moshammera, stoji u oporuci na koju se poziva Bild.

Nakon Daisyne smrti, vila će se prodati a novac uplatiti u karitativne svrhe.

Vozač će naslijediti stan od 100 kvadrata u kojemu je dosad živio, prema posljednjoj želji modnoga kreatora koji je dio svoga bogatstva namijenio udrugama za pomoć beskućnicima.

Brojni su se stanovnici Muenchena u petak oprostili od modnog kreatora koji će u subotu biti pokopan pored svoje majke u mauzoleju groblja Ostfriedhof.

Moshammer je pronađen mrtav 14. siječnja u svojoj vili, a sutradan je policija uhitila 25-godišnjeg Iračanina koji je priznao da je počinio ubojstvo nakon svađe oko iznosa naknade za seksualne usluge koje je pružao tome ekscentričnom bogatašu zvanome "Mosi", katkad i "modni car" zbog osebujne frizure po uzoru na Ljudevita II. Bavarskog.Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije