Red Room u svibnju dovodi svjetske izvođače burleske u Zagreb

KLJUČNI PODACI
  • Red Room već je počeo s organizacijom besplatnih predstava srijedom u kinu Grič, a sad su u prodaju pustili i ulaznice za predstave kabaretske produkcije
Piše: T.M.
utorak, 5.4.2011. 12:49
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Red Room u svibnju dovodi svjetske izvođače burleske u Zagreb

Foto: PR fotografije

TIJEKOM ovog tjedna počela je prodaja ulaznica za kabaretsku produkciju Red Rooma. Sve ulaznice mogu se kupiti u Dancing Bearu, a ove srijede i u zagrebačkom kinu Grič gdje će se prodavati po sniženoj cijeni. Naime, Red Room od ove srijede predstavlja ciklus besplatnih predstava, a neki posjetitelji čak će kući otići i s poklonima, točnije nagradama koje mogu osvojiti.

Red Room gostovao je već u Zagrebu i to u studenom, a zbog rasprodane i izuzetno hvaljene izvedbe tijekom proljeća vraćaju se u Zagreb. Od 6. do 8. svibnja predstavnici cirkusa, varijetea i nove burleske svjetske će pozornice zamijeniti dvjema pozornicama u bivšoj tvornici Jedinstvo, specijalno preuređenoj za ovu prigodu. Zanimljivo je i da su nove izvedbe Red Rooma podržali su Turistička zajednica grada Zagreba, Pogon – Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade, te festival Queer Zagreb.