Regata trenera: Ćiro i Ivanković posljednji

Piše:
ponedjeljak, 24.7.2006. 14:28
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Regata trenera: Ćiro i Ivanković posljednji

KAKO se majstori od baluna snalaze na moru pokazala je druga regata Ina Nautomania Tour održana u nedjelju u rogozničkom arhipelagu. Regata je tradicionalno okupila sve hrvatske prvoligaške nogometne trenere, a posebni gosti bili su predstavnici Talijanskog nogometnog saveza F. Ferreti i Franco Ferrari.

Nakon velike borbe u dva plova na regatnom polju, između pet jedrilica domaće proizvodnje, najviše znanja i vještine pokazala je ekipa Slaven Belupa (Rajko Magić) i Talijana.

Drugo mjesto osvojili su klubovi Cibalia (Jalić), Međimurje (Stanko Mršić) i Kamen Ingrad (Ante Čačić) dok je "bronca" pripala ekipi Pule (Branko Tucak), Rijeke (Dragan Skočić) i Osijeka (Ivo Šušak).
 
Pretposljednji u cilj ušli su Varteks (Zlatko Dalić) i Hajduk (Branko Grgić i Tomislav Erceg) dok je posada Zagreba (Miroslav Ćiro Blažević) i Šibenika (Ivan Pudar), pojačana Brankom Ivankovićem (donedavni izbornik Irana) stigla posljednja.

No, Ćiro je na kraju bio zadovoljan jer je na regatnom polju pokazao da zna uživati iako se u jedrenje baš i ne razumije.