Renata Sopek krenula u potragu za idealnom vjenčanicom i uskoro će pred oltar?

Piše:
utorak, 23.3.2010. 07:12
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Renata Sopek krenula u potragu za idealnom vjenčanicom i uskoro će pred oltar?

Tekst: I.M.
Foto: Index (Arhiva)

KAD SU u pitanju lijepa TV voditeljica Renata Sopek i njen dugogodišnji dečko Sergej Bijelić, svadbena zvona samo što se nisu začula. Iako Renata, kao i mnogo puta dosad, vjenčanje ne želi komentirati, činjenica jest da su je fotografi Extre snimili kroz izlog jednog zagrebačkog salona s vjenčanicama dok je tražila idealnu haljinu.

Renata ne samo da je gledala kako bi joj haljina koju je odabrala pristajala, već je namještala kosu za podignutu frizuru i gledala kako se u cijelu priču uklapa njen zaručnički prsten. Za kraj - odabranu haljinu nije isprobala u salonu, već ju je ponijela sa sobom kući.

30-godišnja Renata Sopek i 35-godišnji splitski ugostitelj Sergej Bijelić u vezi su već četiri godine, a žive na relaciji Zagreb-Split.

"Razgovaramo o vjenčanju, ali sve će doći u svoje vrijeme. Sergej i ja smo oboje spontani i ne volimo dugoročne planove. Uvijek predugo traju, uvijek se nešto izjalovi, a ja bih bila najsretnija kada bismo samo jedan dan odlučili se vjenčati i učinili to", rekla je Renata za Index još u srpnju 2008. godine. Otada otprilike na ruci nosi i prsten za kojeg uporno tvrdi da je dar od dečka, ali nije zaručnički. Prsten koji se sjaji s njene ruke navodno vrijedi oko 15 tisuća kuna.