Renee Zellweger nabija kile zbog nastavka "Bridget Jones"

Piše:
petak, 3.10.2003. 13:47
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Renee Zellweger nabija kile zbog nastavka "Bridget Jones" ZA GLUMICU Renee Zellweger je, kako sama kaže, nabijanje kila za ulogu u novom filmu o Bridget Jones bilo "šala mala".

"U stvari to je sve matematika. Jela sam stvarno hranu koja deblja. Čitala sam da sam se "davila" u krafnama, ali one mi baš i nisu nešto", rekla je Zellweger ovih dana u Londonu pred premijeru filma "Down with Love" u kojem nastupa pored Ewana McGregora.

Zellweger je 2001. godine u filmu "Dnevnik Bridget Jones", nastalom po istoimenom romanu spisateljice Helen Fielding, igrala bucmastu Londončanku željnu ljubavi. Nastavak, "Bridget Jones: Na rubu pameti", trebao bi stići u kina sljedeće godine.

Ova 34-godišnja glumica je, pripremajući se za ulogu, priznala da je radila s nutricionistom koji joj je preporučio kaloričnu ali zdravu hranu. Za doručak je, na primjer, jela četiri šnite prepečenog kruha sa sirnim namazom. A to je, kako kaže, bio tek prvi od četiri jela za doručak.

Glumica poručuje da još uvijek vježba ali pritom dodaje: "Ako mislite na trčanje u Hyde Parku, varate se, jer ja to ne radim".

Na upit kako će izgubiti višak kila, nonšalantno odgovara: "Pomoću matematike".
Vezano
Vijesti  |  Tagovi

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije