Riversice će vokalno obogatiti nastup Darije Kinzer na Eurosongu

KLJUČNI PODACI
  • Mladu Dariju Kinzer u pohodu na Eurosong pratit će Riversice
  • Četiri djevojke poznate su kao vrhunski prateći vokali pa ne sumnjamo da će vokalno obogatiti nastup naše predstavnice
Piše: B.M.
utorak, 26.4.2011. 16:11
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Riversice će vokalno obogatiti nastup Darije Kinzer na Eurosongu

Foto: Press fotografija

ODABRAN je tim koji će pratiti Dariju Kinzer na Eurosongu, koji se ove godine održava u Dusseldorfu. Katarina Jurić, Irena Križ, Ana Jakšić i Jasenka Rutar pridružile su se Dariji Kinzer na poziv Aleksandra Kostandinova koji ove riječke pjevačice poznatije pod imenom Rivers, dobro poznaje kao vrsne prateće vokale. Djevojke su se uklopile u pjesmu "Celebrate" Borisa Đurđevića, prvenstveno zbog svog bogatog iskustva snimanja i nastupanja kao pratećih vokala.

Vokalne aranžmane adaptirala je Katarina Jurić, koja inače polazi Berklee College of Music za suvremeno aranžiranje i produkciju. Na tjednu prije polaska u Dusseldorf, Riversice su upoznale i ostatak ekipe, ruskog iluzionista Sergeja Voronstova te koreografe Larisu Lipovac i Bojana Valentića, koji su pripremili atraktivan nastup pun iznenađenja. Imidž pratećih vokala osmislili su savjetnici Davor Perman i Ksenija Juravić.