Robbie Williams sam ne zna što hoće

Piše:
utorak, 13.5.2003. 13:52
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Robbie Williams sam ne zna što hoće

NAJPOPULARNIJI engleski pjevač još nedavno je izjavio kako želi ostati anoniman u Americi da bi nedugo iza toga na koncertu u New Yorku pozvao prisutne da kupuju njegove pjesme.

Nekadašnji pijanac svojevremeno je stigao u Los Angeles gdje su mu u odvikavanju od pića pomogli sastanci u "Društvu anonimnih ovisnika", a budući da ga Ameri nisu poznavali oduševio se što može slobodno hodati ulicom i izvoditi djevojke u restorane bez najezde obožavateljki i paparazza koji su ga opsjedali kod kuće u Engleskoj.

Poželio je da tako i ostane, ali šefovi glazbene kompanije za koju je potpisao ugovor od čak 80 milijuna funti žele na njemu zaraditi i osvojiti ogromno američko tržište.

Zbog toga je Robbie morao okrenuti ploču i sada nastoji pridobiti izbirljivu američku publiku kojoj se pokušao dodvoriti i snimanjem starih hitova legendarnog Franka Sinatre.

Možda će mu u tome najviše pomoći glasine da je svojevremeno u Londonu uspio osvojiti slavnu Nicole Kidman koju obožavaju u Americi, s kojom je snimio i duet.