Robbie Williams uvjeren da je triput vidio NLO

Piše:
subota, 8.3.2008. 22:33
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Robbie Williams uvjeren da je triput vidio NLO

"LJUDI će misliti da sam poremećen, što i jesam", rekao je Robbie Williams nakon što je medijima ispričao kako je u životu triput vidio NLO, a prvi put još u djetinjstvu. Zbog toga je, priznaje, i njegova turneja 2006. godine nosila naziv "Close Encounters", no nova putovanja i kontakti s publikom trenutno mu nisu ni na kraj pameti. Draže mu je, kaže, sjediti i čekati nove nalete izvanzemaljaca.

"Prestajem biti pop zvijezda. Odsad ću biti ufolog", najavio je Robbie kojem je planetarna slava dozlogrdila još prije godinu dana, kad se povukao u osamu i prestao sa snimanjem i nastupanjem. Nakon što se nekoliko mjeseci liječio od depresije te ovisnosti o tabletama i drogama, pjevač je medijima odlučio otkriti više o svojoj novoj strasti, proučavanju vanzemaljaca, duhova i ostalih pojava "na rubu znanosti".

Robbie se, piše The Sun, kune da je NLO prvi put u životu vidio kao dijete, a drugi desetak godina kasnije dok se sunčao na vrhu hotela u Los Angelesu. "Bila je noć, a ja sam bio na ležaljci. Iznad mene je prošla nekakva kvadratna stvar te se ubrzo ugasila", kaže Williams.

Treći NLO vidio je, tvrdi, dok je na svom balkonu pisao pjesmu o kontaktu s vanzemaljcima. Osim toga, pop zvijezda priznaje kako ga sve više intrigira scijentologija, vrlo popularna sekta među holivudskim zvijezdama i američkim bogatašima, a o duhovima, kojima se bavi već duže vrijeme, zaključio je da su "bića iz drugih svjetova".

Sinatra je ipak bio prvi

Podsjećamo, prije nekoliko mjeseci Robbie je zapanjio medije tvrdnjom da je u vrijeme snimanja albuma "Swing When You're Winning" komunicirao s legendarnim Frankom Sinatrom. "Taj CD upalim kad sam doma, naravno, ako Frank odobrava. Obzirom da je bio tu kad je album nastajao, ima na to potpuno pravo", izjavio je Williams, i dodao kako to nije jedna od njegovih šala, već da se zaista smatra "obdarenim nadnaravnim moćima".

D.K.