Robin Antin očito nije muškarac

Piše:
četvrtak, 25.3.2004. 16:04
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Robin Antin očito nije muškarac SEKSI ljepoticu koja je prije šest godina osnovala sve popularniju plesnu grupu "Pussycat Dolls" neki naši mediji proglasili su muškarcem zbog nesporazuma oko njenog zanimanja.

U engleskim vijestima predstavljaju je kao koreografa, a i nekim našim novinarima zbog imena nije palo na pamet da bi moglo biti riječ o ženi. 

Jednom prilikom je i čitani zagrebački dnevni list brata Michaela Jacksona pretvorio u njegovu sestru zato što se zove Jermaine.

Robin je već navršila tridesetu, ali zbog savršenog tijela često se pojavljuje u muškim magazinima poput "Maxima" u kojima se drži pravila djevojaka iz svoje grupe da se nikada ne treba skidati do kraja.

Plesala je ili radila koreografiju za nekoliko filmova i video spotove Ricky Martina, Janet Jackson i drugih pjevačkih zvijezda.

U prvi plan je izbila nakon osnivanja "Pussycat Dolls" kojima se u seksi nastupima pridružila Carmen Electra i otvorila put brojnim hollywoodskim zvijezdama za nastup u grupi.

Čak se Madonna i Britney Spears otimaju za besplatan nastup među plesačicama koje se u donjem rublju odlično zabavljaju na sceni i pri tome oduševljavaju sve brojniju publiku.