Ruslana osvojila Eurosong i ostala bez gaćica

Ruslana osvojila Eurosong i ostala bez gaćica

UKRAJINSKA "princeza ratnica" Ruslana, ako je suditi prema fotografiji koja ovih dana kruži webom, posve je odana svom imidžu divlje žene.

Podsjećamo, mlada Ukrajinka nedavno je osvojila prvo mjesto na natjecanju za pjesmu Eurovizije s pjesmom "Wild dance", pri čemu je oduševila glasače atraktivnim plesnim nastupom i seksi kožnom minicom.

Naslovna fotografija, prema neslužbenim informacijama s nekoliko foruma, snimljena je u backstageu u Istanbulu, nakon proglašenja pobjednika Eurosonga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se ne radi o fotomontaži, Ruslana je na Eurosongu u slavljeničkom raspoloženju propustila, namjerno ili slučajno, obući gaćice ispod ionako kratke minice, što je neki vješti fotograf uspješno iskoristio.

Budući da smo mi ćudoredan portal, ne možemo postaviti necenzuriranu sliku u članak, ali oni vični pretraživanju Interneta vjerojatno neće imati problema s nalaženjem originalne fotografije. Nismo uspjeli otkriti radi li se o fotomontaži ili autentičnoj fotografiji, a uspijete li vi to saznati, svakako nam javite.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara