Santana 20. srpnja u Domu sportova

Piše:
petak, 2.7.2004. 15:03
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Santana 20. srpnja u Domu sportova

ČINI se kako Ožujsko Open Air festival nije skroz propao. Naime, koncert Santane ipak će biti održan i to u zagrebačkom Domu sportova 20. srpnja.

Informacija o Santaninom koncertu objavljena je na službenim stranicama organizatora koji tvrdi kako održavanje koncerta nije nimalo upitno, te da je zbog objektivnih razloga došlo do promjene lokacije. Cijena ulaznice bit će 250 kuna, a može se kupiti na ovlaštenim prodajnim mjestima. Dvorana će 20. srpnja za posjetitelje biti otvorena od 18h, a kao predgrupa nastupit će grupa Santaninog sina, Salvador Santana Band.

Povrat novca za otkazane koncerte Lennyja Kravitza, Metallice i Pink moguć je na pretprodajnim mjestima. No, dok se za Pink povrat novca može zatražiti odmah, za Lennyja i Metallicu potrebno je čekati do 23. srpnja.

Naime, kako je novac od prodaje ulaznica, tvrdi organizator, uplaćen managementu prije planiranog nastupa, potrebno je čekati da se novac vrati organizatoru koji će će ga zatim proslijediti na pretprodajna mjesta. Ako se transakcije uspiju obaviti u ranijem roku, odmah će biti poslana obavijest o početku vraćanja novca za ulaznice, piše na službenim stranicama agencije Nota.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije