Scarlett Johansson kupila sedam milijuna dolara vrijedno imanje

Piše:
utorak, 21.8.2007. 16:44
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Scarlett Johansson kupila sedam milijuna dolara vrijedno imanje

MLADA glumica naveliko je počela uživati u plodovima svoga rada, pa je nedavno kupila sedam milijuna dolara vrijedno imanje u Hollywoodu, a društvo će joj praviti ništa manje poznati susjedi - Brangelina, Sharon Stone, Denzel Washington i drugi. Sedam spavaćih soba u kući od 400 kvadratnih metara bit će joj sasvim dovoljno za neko vrijeme, iako Scarlett već naveliko razmišlja o preseljenju na neko mirnije mjesto...a tek su joj 22 godine!

Kad je Harold Becker, producent i veliki prijatelj popularne glumice, javio Scarlett da prodaje svoje sedam milijuna dolara vrijedno holivudsko imanje, odmah ga je rezervirala, a kupovina je finalizirana ovih dana. Tako će se Scarlett uskoro doseliti u četvrt u kojoj žive najveće holivudske zvijezde, ali njeni prijatelji tvrde da već razmišlja o novom preseljenju - ne fascinira ju, naime, holivudski glamur, pa će utočište, poput mnogih kolega, uskoro potražiti daleko od svjetla Hollywooda.

Scarlett je nedavno, u sklopu velike humanitarne akcije, posjetila Indiju i Šri Lanku, a neizmjerno je, kaže, veseli činjenica da kao slavna osoba može utjecati na promjene, koje se prvenstveno tiču nevjerojatno niskog životnog standarda i siromaštva s kojim se bori tamošnje stanovništvo.
"Bilo je lijepo osjećati se dijelom zajednice. Vlastita taština zadnje je što vam je na pameti kad putujete na ovakvo mjesto. Čudno je doći doma nakon boravka u takvom siromaštvu. U jednu ruku, razmišljam kako je moj život irealan i nevjerojatan, ali to mi je posao, i ja se trudim usmjeriti interes javnosti na važne probleme koji nemaju veze s filmovima i glamurom", izjavila je Scarlett.

Nakon humanitarne turneje i kupnje imanja, pred njom su promotivne aktivnosti - u SAD-u prošlog je tjedna u kina krenuo njezin novi film "The Nanny Diaries", od kojeg se puno očekuje i kojeg će glumačka postava, najavljeno je, promovirati diljem svijeta.

D.K.