Seks i golotinja na fešti u Berlinu posvećenoj ljubavi i techno glazbi

Piše:
ponedjeljak, 14.7.2003. 07:24
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Seks i golotinja na fešti u Berlinu posvećenoj ljubavi i techno glazbi

500.000 prisutnih na berlinskim ulicama u subotu je ludovalo na toplom vremenu uz glazbu, drogu i alhokol koji su pomogli mladim ljepoticama da odbace grudnjake i plešu u toplessima.

"Love Parade" počela je još u vrijeme Berlinskog zida 1989. godine sa stotinjak ljubitelja elektronske glazbe, a najveći uspjeh postigla je 1999. godine sa milijun i pol posjetitelja.

Ove godine na 30 kamiona publiku je zabavljalo 250 DJ-a, a možemo se pohvaliti da je i Hrvatska imala svoje vozilo s odabranim Cro techno timom.
Gradske vlasti u Berlinu procjenjuju da od te fešte na koju stižu brojni turisti ima više štete nego koristi jer troši veliku lovu na osiguranje, medicinsku pomoć i čišćenje tona smeća koje ostaje na ulicama, a kako je i sve manje zainteresiranih sponzora održavanje ovog spektakla sve više dolazi u pitanje.

Možda su sretnici koji su ove godine uživali uz slogan "Ljubav je zakon" i besplatnim prezervativima po hotelima možda posljednji koji su se uspjeli seksati uz zvuke techno glazbe u Berlinu.

Našlo se tu i naših dečki koji su na majicama nosili jasnu poruku "I mi bi jebali", a koliko su uspjeli u tome ostaje tajna.

1

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije