Seks-skandal sa svadbe u Zagorju još bez epiloga

Piše:
nedjelja, 5.6.2005. 18:27
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Seks-skandal sa svadbe u Zagorju još bez epiloga

NAJNOVIJA "sočna priča" koja puni novinske stupce, ali i "golica maštu" ne samo hrvatske, već i mozgove širom svijeta (doznali smo za događaj na južnoafričkom news siteu?!), govori o tome da su na svadbi u okolici Varaždina uhvaćeni mlada i kum kako "opće" na vlastitoj svadbi.

Stvari su se zakomplicirale kada je netko od gostiju "nesuđeni" par uhvatio u WC-u, a mlada je od šoka doživjela vaginalni grč. Dok su čekali da stigne Hitna pomoć, sudionici svadbe su se "nalukavali" kroz vrata od WC-a ne bi li vidjeli mladu i kuma "in flagrante".

Mladoženja je pokrio kuma i ženu plahtom, te nakon što ih je Hitna odvezla - kako bi ih mlada dobila injekciju, koja bi ih rastavila - raspustio mladine uzvanike, a svoje je svatove pozvao da ostanu piti do jutra kako bi proslavili razvod.

Ova priča, koja se zadnjih par dana prenosi usmenom predajom, nije još službeno potvrđena, a "Večernjakov" novinar obišao je Varaždinsku županiju kako bi povezao konce i pokušao doznati što se zapravo dogodilo.

Mlada je, prema pričama, "nestala" u trenutku kad je trebala razrezati svadbenu tortu, a nakon potrage pronađena je - znate već gdje. U prethodno objavljenim tekstovima sumnjalo se da je svadba održana u restoranu KT Centra, u neposrednoj blizini Ivanca.

Snježana Valentić, direktorica KT Centra u Ivancu u sklopu kojeg se održavaju svadbe, za Večernji list je kazala: "Ta je priča neumjesna! Nitko nas ništa nije pitao, a za navodni skandal doznala sam u lokalnim novinama. Takvo što kod nas se nije dogodilo. Ne znam kako bi mi to promaknulo! Priča nam je izazvala neugodnosti, a ljudi nas stalno ispituju o tome. Više internetski film od 11 minuta nije aktualan, pa je sad netko smislio ovo."

Da je priča po sistemu "rekla - kazala" dobila sasvim novi detalje, dokazuje i to da je novinare trag priče proveo preko čitavog Zagorja, od Ivanca, Krapine, Trakošćana sve do Gornjeg Jesenja gdje su na šanku doznali: “Svojedobno se u Jesenju mladoženjin kum okladio da će spavati s mladom u vjenčanici, u čemu je, navodno, i uspio.”

U krapinskoj bolnici ravnateljica Srebrenka Belec nije htjela razgovarati o tome je li njihova Hitna pomoć morala intervenirati u navedenom slučaju, pozivajući se na zaštitu privatnosti pacijenata.

Samo je jedan od krapinskih policajaca čuo za "skandal", ali ističe: "Iskreno, šanse da se to zaista dogodilo su pola-pola – procijenio je policajac."

Što je zapravo istina i što se dogodilo, teško da će se doznati, jer priče se šire "brzinom munje", a bujna mašta čini svoje. No, da je sličnih slučajeva već bilo potvrđuju usmene predaje.

Jedna se navodno dogodila u Zagrebu, kada se trudna mlada srušila oko četiri ujutro, a mladoženja je, nakon što je doznao da mu žena ima epilepsiju, odmah razvrgnuo brak, dok se druga odvijala Sisku, gdje se mlada nakon 20 dana braka preselila kod prvog susjeda.