Seksi "prognostičarka" Lana: Ne održavam liniju seksom jer živim u celibatu

KLJUČNI PODACI
  • Kaže kako muškarac, da bi je osvojio, "treba imati samo srce"
  • "S obzirom da ne pušim, ne pijem alkohol, ne drogiram se, ne kockam... Moji jedini poroci su crna čokolada i tetovaže"
Piše: I.M.
četvrtak, 24.2.2011. 11:56
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Seksi "prognostičarka" Lana: Ne održavam liniju seksom jer živim u celibatu

Screenshot: OBN/Youtube

LANA DRAMIĆANIN, seksi bosanskohercegovačka voditeljica koja naše susjede od lani uveseljava svojim prognoziranjem vremena, u intervjuu za Dnevnik.ba otkrila je kako nije među onim ženama koje tvrde da tajna njihove vitke linije leži u seksu: "S obzirom da živim u celibatu, ne pripadam dijelu ženske populacije koja na taj način održava liniju. Tajna moje vitke linije je zdrava prehrana i svakodnevni trening od minimum sat vremena". Kaže i kako muškarac, da bi je osvojio, "treba imati samo srce". A znate li koji su njeni poroci? "S obzirom da ne pušim, ne pijem alkohol, ne drogiram se, ne kockam... Moji jedini poroci su crna čokolada i tetovaže", navela je Lana.

Lana je završila dva fakulteta i govori nekoliko stranih jezika pa se ne uklapa u stereotipe o "lijepim i glupim" djevojkama. Na pitanje bi li, kad bi morala birati, radije bila pametna i ružna ili lijepa i glupa, Lana je odgovorila: "Bog nas je sve stvorio po svom obličju tako da sam ja i više nego zadovoljna njegovim poklonom. Da se inteligencija povezuje s fizičkim izgledom, u negativnom kontekstu, više je nego zastarjela predrasuda, ali nažalost i suviše ustaljena. Fizički izgled je samo odraz duhovne harmonije i samopoštovanja i znanstvena istraživanja su dokazala da su atraktivni ljudi sretniji i uspješniji u poslovima kojim se bave, ali isto tako da im je potrebno mnogo više energije i vremena da bi dokazali svoje vrijednosti i kvalitete".

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije