Seksi scene Liz Hurley razbjesnile njenog ljubavnika

Piše:
utorak, 17.2.2004. 14:42
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Seksi scene Liz Hurley razbjesnile njenog ljubavnika ENGLESKA glumica koja ima vanbračnog sina s američkim playboyem nada se braku s indijskim bogatašem Arunom Nayerom iako on nije oduševljen njenom filskom karijerom.

Liz ga je pozvala na privatnu pretpremijeru svog novog filma "The Method" u kojem se ona razgolićena seksa s partnerom.

Vidjevši svoju razgolićenu ljubavnicu u naručju drugog muškarca ljutiti Arun je ustao i želio napustiti projekciju, ali ga je glumica uspjela uvjeriti da je to "samo gluma i njen posao".

Sam redatelj filma Roy Duncan oduševio je tabloide pričama sa snimanja filma u kojima tvrdi da se Liz ponašala kao razmažena hollywoodska zvijezda koja je u pauzama dovodila Aruna u svoju kamp prikolica koja bi se tada "tresla kao prilikom zemljotresa i odjekivala njenim seksualnim urlicima".

Dodao je kako ona za sebe misli da je velika ljepotica, a nije se mogla pojaviti pred kamerama bez velikog sloja kozmetike koja joj skriva bore i akne na licu.

Bivši ovisnik o drogi i alkoholu, jednom osuđen zbog prijevare s kreditnim karticama, na taj način reklamirao je film, ali i razljutio Liz koja je izjavila kako "priča same laži".