Severina i Vlatka Pokos ponovo na meti srpskog tabloida

Severina i Vlatka Pokos ponovo na meti srpskog tabloida

ŽUTI magazin "Svet" koji se pod drugim imenom pokušava probiti na hrvatsko tržište opet je navalio na svoju omiljenu Seve, a pošteđena nije ostala u Hrvatskoj već pomalo zaboravljena Vlatka Pokos.

Njegovi urednici očito se ne plaše tužbi za objavljivanje tračeva i zabrane prodaje na hrvatskom tržištu pa ovoga puta našu najpopularniju pjevačicu u napisu "Severina zemunska" trpa u isti koš s okorjelim kriminalcem i ubojicom Milorad Lukovićem - Legijom.

Pozivajući se na svoje izvore "Svet" postavlja pitanje da li je popularna Splićanka samo u poslovnim vezama s šefovima srpske mafije ili "nešto više".

Cijelu aferu "Svet" bazira na navodnoj činjenici da je Seve prije tri godine pjevala u Rožaju na svadbi narko-bossa Safeta Kalića Saje i pokupila 30.000 maraka za nekoliko otpjevanih pjesama.

Policija se navodno dokopala video kazete sa svadbe i sada u okviru istrage za pobjeglim mafijašima koji su upleteni i u ubojstvo Zorana Đinđića želi obaviti informativni razgovor s našom zvijezdom koja je slučajno dan prije ubojstva nastupala u Beogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlatku Pokos tabloid ne trpa u mafijaške vode već je proglašava ljubavnicom "starog playboya" Josipa Dikana Radeljaka, supruga tragično preminule glumice Ene Begović.

Po toj seksualno ljubavnoj priči ljubomorna Vlatka oštro je napala mladu dadilju Selmu Jagić koja čuva Eninu i Dikanovu kćer Lanu pa se djevojka naljutila i pokupila kofere iz Radeljakova stana što "nije promaklo susjedima ni slučajnim prolaznicima po zagrebačkom Cvjetnom trgu".

Navodno je bogataš zbog toga morao moliti Selmu da se pod hitno vrati čuvati njegovu kćer, a kako je cijela stvar završila "istražiteljski tim" tabloida još nije otkrio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara