Severina na beogradskoj Marakani?

Piše:
subota, 30.7.2005. 20:02
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Severina na beogradskoj Marakani?

VELIKA turneja po Srbiji na koju Severina kreće sa balkanskim kraljem folka, Harisom Džinovićem, trebala bi kulminirati velikim koncertom na beogradskoj "Marakani".

Cigansko - dalmatinski duet s tom će turnejom nastaviti zajednički projekt, koji je započeo na elitnoj privatnoj zabavi ruskih tajkuna u Konavalskim dvorima.

Haris i Severina su, naime, toliko oduševili bogate Ruse, da su oni sami ponudili financiranje i organizaciju njihove turneje po Rusiji.

No, prije Rusije na rasporedu je Srbija. Sudeći po srpskim medijima, naša najveća estradna zvijezda se između uloge u filmu "Duhovi Sarajeva" i pojavljivanja u novoj kazališnoj predstavi svog dobrog prijatelja Jagoša Markovića, odlučila ponovo baviti svojim osnovnim zanimanjem - pjevanjem, pa financijski dobro "potkovana" srpska turneja ne bi trebala doći u pitanje.

Kao glavi organizator navodi se menadžer "Bijelog dugmeta" Raka Mraić, koji stoji i iza spektakularnog koncerta Cece na beogradskom stadionu.

Dok se priprema za turneju, Severina će, kako jednoj glumačkoj zvijezdi i dolikuje, biti glavna zvijezda filmskog festivala u Herceg Novom, koji će se održati prve nedjelje u kolovozu.