Sex.com prodan za 12 milijuna dolara

Piše:
utorak, 24.1.2006. 09:14
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Sex.com prodan za 12 milijuna dolara

JEDNA od najunosnijih internetskih stranica koja je takvu reputaciju stekla zahvaljujući svojem nazivu Sex.com, prodana je za svotu od 12 milijuna dolara u gotovini i dionicama, izjavio je jedan od članova obitelji u čijem je vlasništvu bila spomenuta internetska stranica.

Skupina anonimnih kupaca, iz tvrtke Escom LLC, sa sjedištem u Bostonu u priopćenju je izvijestila kako je web adresu Sex.com kupila od direktora tvrtke Grant Media LLC Garyja Kremena, ujedno utemeljitelja stranice Match.com. Uvjeti transakcije nisu objavljeni.

Sex.com se smatra jednom od potencijalno najprofitabilnijih web stranica upravo zbog privlačnog naziva, unatoč tomu što njezin sadržaj nije pretjerano bogat sadržajima koje bi potencijalni korisnik mogao očekivati na stranici takva naziva.

Sex.com prihod uglavnom stječe zahvaljujući brojnim reklamama kojima korisnike usmjeravaju na druge online pornografske stranice. Zbog sadašnje posredničke uloge ova internetska stranica nije uvrštena među 1.000 prvih siteova namijenjenih zabavi odraslih.

Gary Kremen i dalje će biti savjetnik novim vlasnicima.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije