Shakira izbacila dekolte i objavila da je spremna za majčinstvo

Piše:
petak, 30.10.2009. 10:49
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Shakira izbacila dekolte i objavila da je spremna za majčinstvo

Tekst: N.M.
Foto: Rolling Stone

SEKSI Kolumbijka Shakira ovih dana ponovo je zakukala pred novinarima kako želi zatrudnjeti što prije, bez obzira na sve. "Tako silno želim zatrudnjeti! Antonio i ja smo zajedno već devet godina i funkcioniramo kao bračni par, iako nismo vjenčani", ispričala je pjevačica nedavno, a sad je istu stvar ponovila u velikom intervjuu za časopis Rolling Stone.

"Osjećam kao da je moje tijelo spremno za reprodukciju, da želi veliki trbuh u kojem ću nositi djecu", priča.

Njezin zaručnik je Antonio de la Rua, sin bivšeg argentinskog predsjednika Fernanda de la Rue te čovjek za kojeg Shakira tvrdi kako je "prava osoba s kojom želi imati djecu". Upravo tako se i ponaša, naime, Shakira već neko vrijeme pokušava zatrudnjeti, ali to dosad nije imalo rezultata. Par se, kaže, trudi i dalje.

A osim što je zaplakala zbog neostvarene želje, Shakira je usput i raskopčala košulju te pokazala svoj bujni dekolte, iako joj dečko razgolićavanje u javnosti oštro brani. Na snimanju spota za pjesmu "She Wolf" Antonio je Shakiru stalno zagrtao i vikao "zar baš uvijek moraš biti gola", a od njezinih golišavih nastupa već mu se, priznaje, vrti u glavi.