Shaquille O´Neal u zadnji tren odustao od razvoda i vratio se doma

Piše:
subota, 16.8.2008. 13:25
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Shaquille O´Neal u zadnji tren odustao od razvoda i vratio se doma

JEDAN od najpoznatijih košarkaša današnjice prije godinu je dana pokrenuo brakorazvodnu parnicu, a suprugu Shaunie nazvao je "manipulatoricom i kradljivicom". Stvari su, pišu američki mediji, danas potpuno drugačije - poznati bračni par zaboravio je na razmirice pa su Shaquille i Shaunie javnost obavijestili kako ostaju zajedno. Prema riječima supruge O'Neal, stvari su trenutno toliko idilične da su na brakorazvodne papire jednostavno - zaboravili.

Shaunie O'Neal svom slavnom suprugu, prema njegovim prošlogodišnjim tvrdnjama, nije dala uvid u njihovo bogatstvo, a on je, saznavši za dodatne milijune dolara na računu, pokrenuo brakorazvodnu parnicu. Probleme su, tvrde njihovi prijatelji, riješili, a Shaquille O'Neal odlučio je, nakon brojnih privatnih i poslovnih problema, opet postati miran obiteljski čovjek.

"Problemi su za nas daleka prošlost"

Proteklih 12 mjeseci za slavnog košarkaša bili su, naime, iznimno stresni - uz priče o razvodu, O'Neal je najprije dobio, a zatim brzinom munje izgubio dozvolu volontera-policajca, i to zahvaljujući javnim psovkama u jednom njujorškom noćnom klubu.

"Sad zapravo uopće ne znamo zašto smo htjeli razvod. Stvari su trenutno doista na svom mjestu, pa smo zaboravili povući papire za razvod. Čim se vratimo s Floride, to je prvo što ćemo učiniti. Problemi su za nas daleka prošlost", rekla je medijima Shaunie O'Neal koja je u nekoliko navrata, i prije pokretanja razvoda, prozivana kako manipulira karijerom supruga i troši na tisuće dolara bez njegovog znanja.

M.A.