Sharon Stone glumit će u seriji "Pravda za sve"

Piše:
četvrtak, 17.7.2003. 13:15
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Sharon Stone glumit će u seriji "Pravda za sve" SHARON STONE ove će se jeseni pojaviti u tri epizode sudske serije "Pravda za sve" televizijske kuće ABC.

Tvorac serije David E. Kelley nije htio previše govoriti o liku koji će glumiti ta 45-godišnja američka glumica, no rekao je da bi ona u seriji mogla ostati duže od planiranog.

"Njezina uloga bit će dio zapleta za koji želimo da bude iznenađenje", rekao je Kelley za Udrugu televizijskih kritičara.

Sharon Stone, koja se proslavila ulogom u filmu "Sirove strasti", bila je nominirana za Oscara, za ulogu u filmu "Casino".

Nedavno je objavila da se, nakon pet godina braka, rastaje od Phila Bronsteina, novinskog urednika u "San Francisco Chronicleu", s kojim ima trogodišnjeg sina Roana.

"Pravda za sve" osmu sezonu će početi bez svoje glavne zvijezde Dylana McDermotta te dijela ekipe, glumaca Kelli Williams, Lare Flynn Boyle i Lise Gay Hamilton.

Steve Harris, Camryn Manheim, Michael Badalucco i Jessica

Capshaw ostaju, a pridružit će im se James Spader i Rhona Mitra.

Nakon promjene termina prikazivanja i pada gledanosti, serija je skoro bila ukinuta. ABC ju je obnovio za sezonu 2003/2004., ali sa dvostruko manjim izdacima (oko 3.5 milijuna dolara po epizodi).

Prošli tjedan Kelley je dobio nagradu Humanitas za epizodu "Pravde za sve" u kojoj odvjetnici pokušavaju spriječiti izvršenje smrtne kazne nad psihički bolesnom osobom.