Siniša Vuco održao koncert u Zagrebu: Još uvijek pjeva u Hrvatskoj, no dokad?

KLJUČNI PODACI
  • Vuco je održao koncert u zagrebačkom klubu Mosconi
  • Prošle godine na Gripama je najavio da je to zadnji njegov koncert u Splitu, a možda i Hrvatskoj
  • Rođendan mu se bliži, a ovjeravanje te odluke kod javnog bilježnika sve je bliže
Piše: B.M.
nedjelja, 6.2.2011. 13:06
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Siniša Vuco održao koncert u Zagrebu: Još uvijek pjeva u Hrvatskoj, no dokad?

Foto: Tomislav Kristo/Cropix

SINIŠA VUCO održao je koncert u klubu Mosconi u Zagrebu, a na njemu je predstavio svoje hitove pred brojnim obožavateljima. Klub je bio prepun, a obožavatelji lika i djela Siniše Vuce pratili su svaki njegov stih. Najveće ovacije publike izazvao je njegov najnoviji hit "Tražena si roba u gradu". Zagrepčani su sigurno sretni jer ih je osebujni Vuco počastio svojim nastupom. Naime, Splićani će teško više biti te sreće. Sredinom prošle godine glazbenik je nastupio na Gripama.

Baš tada najavio je kako je to vrlo vjerojatno njegov posljednji nastup u rodnom mu gradu. Toj odluci prethodila su, kako je rekao, nepravda i nepoštenje koji ga prate već dvadeset godina. Tu odliku planirao je ovjeriti i kod javnog bilježnika, a trebala je obuhvatiti cijelu Hrvatsku.

"Kako je krenulo, do rođendana sljedeće godine više neću pjevati ni u Hrvatskoj. I to ću ovjeriti kod javnog bilježnika", rekao je tada na Gripama Siniša. Njegov rođendan sve je bliže, a obožavatelji se mogu samo nadati da je Vuco odustao od te odluke.

Odluku o prestanku komunikacije s hrvatskim medijima već je prije ovjerio kod bilježnika, na što se odlučio revoltiran što je priča o nasilju nad suprugom Jelenom izašla u javnost. Nadajmo se da se odluka o nenastupanju neće odnositi i na njegov alter ego, generala Vasilja Mitua, koji uspješno osvaja glazbeni prostor sa svojim bendom "Živo blato".