Slavne britanske komičarke "oprale" Britney i Amy Winehouse

Piše:
utorak, 28.8.2007. 20:57
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Slavne britanske komičarke "oprale" Britney i Amy Winehouse

LEGENDARNI britanski duo Dawn French i Jennifer Saunders ima nove "predmete sprdnje" kojima će još jednom nedvojbeno nasmijati britansku javnost - u novim nastavcima uspješnog serijala "A Bucket of French and Saunders" uhvatile su se Britney i Amy Winehouse, čiji su privatni problemi u posljednje vrijeme zasjenili i neka "svjetska pitanja".

Pomama za informacijama oko Britney Spears i Amy Winehouse ostavila je traga u životima poznatih britanbskih komičarki Dawn French i Jennifer Saunders, koje su nekoliko nastavaka svog novog serijala odlučile posvetiti upravo propalim pop zvijezdama. Dawn French odjevena u crno-crveni outfit i s prepoznatljivom "frizurom trokatnicom" tako u novim nastavcima do besvijesti ispija alkohol i govori gluposti, dok nam je Jennifer Saunders vjerno dočarala Britney u posljednjem, tragičnom izdanju - jeftine ekstenzije, prištići i neukusno nabacana odjeća samo su neki od detalja kojima podsjeća na propalu zvijezdu.

Emitiranje nove sezone u velikoj Britaniji iznimno uspješnog humorističnog serijala "A Bucket of French and Saunders" počet će u rujnu, no obožavatelji humorističnog dvojca pamte još neke kadrove koje su u proteklim sezonama posvetile zvijezdama. Donosimo vam parodiju na spot "Me Against the Music", kojim su Britney i Madonna svojedobno žarile i palile po svjetskim top listama.

D.K.
Foto: Daily Mail