Smrtonosna kombinacija Brittany Murphy: Upala pluća, anemija i lijekovi

Piše:
četvrtak, 4.2.2010. 19:41
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Smrtonosna kombinacija Brittany Murphy: Upala pluća, anemija i lijekovi

Tekst: A.M.
Foto: AFP

IAKO su donedavno razni stručnjaci tvrdili da smrt glumice Brittany Murphy nije prirodna, čini se da ipak nisu bili u pravu. Naime, mrtvozornik Craig Harvey otkrio je rezultate autopsije kojom je dokazano da je 32-godišnjakinja umrla nesretnim slučajem, odnosno da je srčani udar izazvan kombinacijom upale pluća, anemije i raznih lijekova koje je glumica uzimala.

Također, iako nije potvrđeno je li uzimala drogu, mrtvozornik je dodao da joj je sve lijekove prepisao njezin liječnik zbog simptoma gripe koje je imala nekoliko dana prije smrti.

Podsjetimo, holivudska glumica preminula je u prosincu prošle godine u svom domu u Los Angelesu. Brittany je njena majka pronašla onesviještenu pod tušem. Kad je Hitna stigla, ustanovljeno je da je glumica pretrpjela srčani udar te su je odmah počeli oživljavati. Nastavili su s oživljavanjem na putu do bolnice Cedars-Sinai Medical Center koja je udaljena nekoliko kilometara od njezina doma. Oživljavanje nije uspjelo pa je Brittany proglašena mrtvom u bolnici.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije