Specijal "Zvijezde pjevaju" kreće 7. siječnja: U finalu tri para, vraća se i Mario Petreković

KLJUČNI PODACI
  • U ukupno šest epizoda će nastupiti sedam parova
  • Parovi: Goran Navojec i Ivana Kindl, Nikša Kušelj i Ivana Husar, Mario Petreković i Marija Husar, Ervin Baučić i Mila Elegović, Marija Borić i Giuliano, Maja Blagdan i Boris Mirković te Alen Nižetić i Tamara Loos
Piše: I.M.
četvrtak, 22.12.2011. 13:30
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Specijal "Zvijezde pjevaju" kreće 7. siječnja: U finalu tri para, vraća se i Mario Petreković

Foto: HTV

U PRVOM tjednu siječnja HTV kreće sa specijalom popularnog showa "Zvijezde pjevaju". U njemu će se pojaviti neki od najuspješnijih i najzabavnijih natjecatelja iz dosadašnjih sezona showa. U finalu će se naći čak tri najbolja para, a prvi od sedam parova napušta show u drugoj epizodi.

Specijal će se početi emitirati u subotu, 7. siječnja, i trajati će do 11. veljače. U ukupno šest epizoda će nastupiti sedam parova i to - Goran Navojec i Ivana Kindl, Nikša Kušelj i Ivana Husar, Mario Petreković i Marija Husar, Ervin Baučić i Mila Elegović, Marija Borić i Giuliano, Maja Blagdan i Boris Mirković te Alen Nižetić i Tamara Loos. Sudit će poznata četvorka iz prošle sezone showa - Vanna, Ksenija Erker, Martina Tomčić i Rajko Dujmić, a voditelji su i ovog puta Duško Ćurlić i Barbara Kolar.