Spice Girls podržale Victoriu Beckham

Piše:
petak, 23.4.2004. 09:34
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Spice Girls podržale Victoriu Beckham

PJEVAČICE iz nekada super popularne engleske grupe nisu se baš previše voljele nakon raspada jer se svaka od njih u borbi za vlastitu karijeru plašila uspjeha onih drugih.

Ženska solidarnost ipak je još jednom došla do punog izražaja nakon otkrivanja seksualne afere o navodnim ljubavnicama slavnog i bogatog nogometaša pa su bivše kolegice njegove supruge odlučile pružiti joj punu podršku.

Mel B i Mel C brzo su je nazvale i pokušale smiriti i utješiti, a Geri Halliwell poslala joj je i cvijeće.

Emma Bunton koja je s Victoriom ostala dobra prijateljica odmah ju je posjetila i navodno su se njih dvije zajedno rasplakale.

Iako su je pisanja tabloida sigurno potresla Davidova supruga pojavljuje se uz njega širokog osmjeha pred paparazzima, a jučer je uzvratila udarac i njegovoj navodnoj ljubavnici Rebecci Loos.

Nakon što se bivša nogometaševa osobna tajnica uspjela ugurati među zvijezde na londonskoj premijeri filma "Kill Bill 2" i privući pažnju paparazza, Victoria je pozvala fotografe kako bi im pozirala u izazovnom seksi izdanju ističući svoje grudi. Cinici se nakon toga pitaju što je Beckham išao tražiti okolo.