Srbi organiziraju Celebrity Big Brother

Piše:
srijeda, 24.1.2007. 13:36
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Srbi organiziraju Celebrity Big Brother

Prvi srpski Celebrity Big Brother trajat će mjesec dana, a u njemu će sudjelovati pet muškaraca i pet žena iz raznih područja javnog života Srbije, piše Press Online. Iako casting još uvijek traje, objavljeno je kako će se u BB kući naći po dvije osobe iz novinarstva, glume, glazbe, sporta i, što je srpskim medijima najzanimljivije, politike. Svi će morati poštovati pravila, koja uključuju buđenje u isto vrijeme, dnevne i tjedne zadatke, i, naravno, nominacije.

Svi će za sudjelovanje u showu dobiti honorar, a pobjednik će svoju novčanu nagradu uplatiti u humanitarne svrhe. Emisija će s emitiranjem započeti u svibnju, a već je sad sigurno da će imati visoku gledanost, jer su gledatelji u Srbiji, baš kao i kod nas, gladni informacija o privatnim životima javnih osoba.

Producenti se, navodno, premišljaju između Seke Aleksić i Jelene Karleuše kao "udarne" estradne zvijezde u Big Brotheru. Iako je Karleuša prilično kontroverzna i poznata po nekonvencionalnom ponašanju, smatraju kako bi mogla naštetiti gledanosti showa, jer Srbi sve manje trpe njezine medijske ispade.

Nakon Britanije, čiji je Celebrity Big Brother pažnju privukao rasističkim ispadima, i Srbija se nada uspjehu showa. Takav Big Brother hrvatska RTL Televizija, začudo, još uvijek ne planira, unatoč tome što su tri sezone s javnosti nepoznatim ljudima zabilježile odličnu gledanost.

D.K.